• 🚀 Paylaştıkça ve Davet Ettikçe Kazan!
    Forumumuzda konu açarak, mesaj yazarak ve arkadaşlarınızı davet ederek gelir elde edebilirsiniz.
    ✨ Hemen Üye Ol & Kazanmaya Başla

2022 ASGARİ ÜCRET

Reklam Açıklaması

Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
2022 Yılı asgari ücreti sizce ne olacaktır?

asgari-ucret-ile-ilgili-son-dakika-aciklamasi-nizore.jpg

Dolar kurunun yükselmesi ile cebimizdeki TL eridi. Peki asgari ücretin yükseltilmesi alım gücüne etki eder mi? Yoksa enflasyonu mu arttırır? Asgari ücrete gelen zam oranında diğer çalışanlar ücretlerini arttırabilecek mi? Bunlar hep kafadaki soru işaretleri..

Maalesef üzülerek söylüyorum ki asgari ücret çok yetersiz. Her dönem yetersiz kalıyor ki asgari ücreti belirleyen kişilerin aldığı paraya bakın bence her şeye araştırma yapıyorlar bir yil boyunca asgari ücretli bir aileyi gözlemlemeliler bu olmalı deneyin konusu ev kirası çocukların masrafları mutfak masrafı derken kişisel bir şey kalmıyor ki bu aralarda ard arda gelen zamları düşünürsek ülkenin asgari ücret konusunda çok kötü olduğunu söyleyebiliriz. Kimse memnun değil şikayetler geliyor ki şikayet olmasa bile durum ortada yanı ama bir cozum de yapılmıyor.
Yine Aralık ayi geliyor zam be olacak diyorlar ama zaten Aralık ayına kadar kaç şeye daha zam gelecek bakalım ki asgari ücretten sonra yine zamlar bitmeyecek ben gerçekten squit game oyuna hazır misin capsini yapmislar ya hani asgari ücretle bir ay geçin diye çok haklılar asil bunu başarın hesabı olmuş umarım bir cozum bulurlar.

Asgari ücretin kaç olacağını bilmiyorum ama 4.500 liranın yeterli olacağını elbette düşünmüyorum hele ki kira da oturanlar için imkansız ama en azından birazcık daha rahatlatır.

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)