Covid Olup Ölüme Kadar Gittim

Covid Olup Ölüme Kadar Gittim

2 191
Konular
1
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
9.01₺
Çekimlerim
0
Selamlar bundan 1 ay kadar önce önce hafif halsizlik olarak başlayan hastalık beni tam olarak 4-5 günde entübe eder hale getirdi. Evet bende inanamadım ama 4-5 gün bu inanılmaz bir süreç ciğerleriniz bir stokin fırtınası yaşıyor ve Zature yani entübe edilir hale geliyorsunuz. Ben entübe olmadım ama oradan döndüm. Sizi bir odaya tıkıyorlar sadece yemek ve yüzlerce antibiyotik, serumlar, ilaçlar kurtulmak tamamen şans.

Buradan herkese sesleniyorum mutlaka aşı olun kış geliyor bu hastalığın hiç şakası yok..

Moderatörün son düzenlenenleri:
Konular
11
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
45.22₺
Çekimlerim
50
Yazı için teşekkürler bende anlamıyorum bu asi karşıtı insanları asi olan virüsü çok hafif atlatıyor diyor ya bazıları hiç bir agrisi acısı yok oldum mu ben pozitif çıktı ama bir şey hissetmedim ama olmayan benim arkadaşın olmadı olmayı da düşünmüyormuş geçirdi ve dedi ki böyle kemiklerim agridi hiç böyle agri çekmedim evde geçirdi ama çok ağır geçirmiş ne gerek var bunlara arkadaşlar olun aşınızı koruyun mesafenizi takin maskenizi kendiniz icin yapın karsidakini korumayi geçtim herkes kendini korusa kendi icin dikkat etse zaten her şey çok güzel olur bu kadar yayılmazdı bile. İnsallah bir an önce biter herkes asisini olur hala masal mesafe kuralına uymayan insanlar da kurallara uyar bir an önce geçer gider bu hastalık. Hiç covid olmamış biri olarak asi olmanızı tavsiye ediyorum sağlıklı günler arkadaşlar 😇😊

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol