BİLGİ Vikings Dizisi Hakkında Düşüncelerim Ve Hakkında Bilgi...

BİLGİ Vikings Dizisi Hakkında Düşüncelerim Ve Hakkında Bilgi...

9 360
Konular
2
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
58.01₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
Nizore9.jpg

Vikings dizisinin ilk sezonunda ragnar henüz bir çiftçiydi. Ragnarın içinde denizlere açılmak keşfedilmemiş hiç görülmemiş ülkeleri zenginlikleri altınları ve yeni insanları görmek vardı. Ragnar ailesiyle küçük bi kulübede çiftçilik yaparken köyün resisiyle arasında bazı olaylar olur ve ragnar o reisi öldürür. Halkın seçimiyle ragnar yeni kateget kralı olur. Ragnarın Floki adında bi arkadaşı vardır. Floki deli ve akıllı insan karışımı bi tip. Floki gemiler hakkında çok bilgili ve tecrübe sahibi insan. Ragnarın ilk başta bjorn adında bi oğlu var ama o zamanlar daha küçük. Ragnar artık Flokiyle konuşur ve yeni ülkeler için birde yol gösterici bir taş bulunca flokiden yeni gemiler yapmasını ister. Floki yeni gemileri yaptıktan sonra ragnar ve diğer vikingler gemiyle yola çıkar.Ama sürekli denizde zaman geçirirler. Bulmak istedikleri yeni şehirleri diyarlara bir türlü bulamazlar.Sonunda kıyı gözükür ve yeni diyarlara bulmuş olurlar. Burasi Hristiyan bir klisedir. Buraya girerler ve heryeri yagmalar altından hacları dini şeyleri ve herseyi çalar ve gasp ederler. Ragnar orda bir Hristiyanla tanışır ve ragnara yeni şeyler yeni dinler yeni konular öğretir. Ragnar zamanla bu rehineyi çok sever. Ragnar geri ülkesine o rahibeyle ve zaferle döner zamanla ragnarın oğlu bjorn buyur ve demir sürat lakabını alır.Ragnar yeni birisiyle daha evlenir ve ondanda 4 erkek çocuğu olur ve birisi sakat olur. Çocuklar buyur ragnar yaşlanır ve vikingler yeni diyar gezme arzusunu yitirir. Ragnar tekrardan küçük ve sakat oğlu ile Hristiyan ülkesine gider ve orda kral tarafından idam ettirilir. Bunu duyan vikingler direk harekete geçer ve intikamını alırlar ama artık vikingler zamanla yıkılır ve dağılır bjornde yeni Rus vikinglerin ve kardeşlerinin ihanetiyle öldürülür devamını ve yeni sezonda neler olacak çok merakla bekliyorum umarım hepinize yararlı bilgiler verebilmişimdir.

Konular
1
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 4 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
32.19₺
Çekimlerim
0
Viking's izlediğim en iyi dizilerden birisi hatta en iyiside diyebilirim. İlk çıktığı zamanlar iki sezon izleyip bırakmıştım.final yaptıktan sonra tekrar baştan başlayıp finale kadar geldim. O kadar hayran kaldım ki saçları viking örgüsü yapmak için uzatıyorum.
Hatta fırsat bulursam ragnar'ın mezarı Norveç toprakların da diye duydum. Gidip ziyaret etmek o atmosferi, havayı doğayı görmeyi çok istiyorum.
Floki'nin gerçekten izlandayı keşfettiğini öğrenince orayada gidip görmek istiyorum.
Bazı diziler insanı çok etkiliyor o kültür yaşam tarzı vs.
Got'uda izledim ama Bir viking kadar etkilemedi beni belki gerçek karakter olmamasından olabilir. Bu arada lagarta'nın yeni diziside güzel big sky bir göz atın derim.
Böyle kaliteli yapımlar ve uzun sezon olmasına rağmen sıkmadan izleten dizi sayısı çoz azdır. Çok aşırı dizi izleyen biri olarak çoğu diziyi izlemiş olmak için izliyorum. Ve bazen öyle keşfedilmemiş dizilere denk geliyorum ki efsane yapımlar çıkıyor.
Björn karakterine his ısınmamıştım ilk zamanlar. Çok itici bir tipti ama zamanla sevdim. Ama diğer çocuklar olmamıştı
Hele ivar tam baş belasıdır.
Bakalım devam dizisi olan viking's valhalla nasıl olacak aynı tadı izleme keyfini verebilecekmi inşallah verir. Bizde ağız tadıyla izleriz. Pek sanmıyorum eski kaliteyi yakalasınlar. Ama ümit ediyorum. Çünkü şimdiye kadar hiç bir devam dizisi aynı tadı vermedi diye düşünüyorum. Yeni karakterler yeni olaylar, maceralar bizlere neler gösterecek bekleyip göreceğiz.

Konular
4
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
75.49₺
Çekimlerim
0
Ne zamandan beri başlayayım başlayayım diyorum bir türlü zaman bulup başlayamadım. Dizi çok kaliteli ve insanı bağlayan içeriklere sahip. Bir ara Peaky Blinders'i izlemeye başladım ama şuan onu da izleyemiyorum, umarım yakın zamanda tüm işlerimi halleder ve biran önce zaman bulup Vikings'ede başlarım. Konuya olan ilginizden dolayı teşekkür eder, iyi forumlar dilerim hocam:)).

Konular
19
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
Dizi bence şuana kadar gelmiş geçmiş tüm diziler içinde izlenmesi gereken 3-5 diziden biridir. Fakat her efsane dizi gibi birkaç sezon sonra aynı başarıyı sürdürmesi imkansız hale geliyor. Ragnar öldükten sonrası pek birşey ifade etmiyor... ilk 4 sezon mükemmel, sonrası iyi denebilir...

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol