Balıkçıların UFO ile karşılaşması

Balıkçıların UFO ile karşılaşması

6 263
Konular
23
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 10 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
17.38₺
Çekimlerim
50
İspanya'da çekildiği iddaa edilen görüntülerde 2 balıkçı UFO ile karşılaştıklarını düşünüp görüntü almaya başlıyorlar.

Ben her ne kadar dünya dışı varlıklara inansam da, sonuçta kocaman evrende yalnız olduğumuzu düşünmek epey saçma olur, bu tarz videolara da bir o kadar inanmıyorum. Zaten her ufo videosunun görüntü kalitesinin 240-360p olmasından anlaşılıyor.

Buna rağmen ufo görüntülerinin doğru çıkmasını da içten içe çok istiyorum :D

Sizler UFO'lar hakkında ne düşünüyorsunuz?

İzlemek için : TIKLA

Konular
5
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 10 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
9.47₺
Çekimlerim
50
Öncelikle video linkini tıkladığımızda sayfa yükleme hatası veriyor; bilginize. @hllmrt

Diğer taraftan, dünya dışı varlıklara inanmadığımı belirtmek istiyorum. Eskiden evrende yalnız olmadığımıza inanırdım. Ancak, son 3 yıl içerisinde yaptığım araştırmalarda tüm bu dünya dışı varlıklar konusunun hikaye ve kurgu olduğu sonucuna vardım. Özellikle bu konu daha başka konularla bağlantılı olduğu için çok fazla ayrıntıya girmek ve uzatmak istemiyorum. :)

Özellikle NASA başta olmak üzere, dünyanın diğer uzay ajanslarının tüm çalışmalarının kurgu olduğunu anladım. Bu konuda internette yerli ve yabancı kaynaklarda oldukça fazla sayıda kanıt ve materyal bulunmaktadır. Merak edenler kolayca araştırabilir.

Son olarak, şu anda faaliyet gösteren tüm uzay ajanslarının logolarına bakın. Hepsinde ortak bir unsur göreceksiniz. Dolayısıyla, tüm uzay ajansları tek bir merkezden yönetilen ve beslenen kuruluşlardır. Bunların hiçbiri doğru söylemiyor, yalanlarla dolu bir hikaye zinciri sunuyorlar insanlara. Elbette bu konuda herkesin düşüncesi ve inancı farklı olabilir. Ama emin olunki benim bu konuda belirttiklerimi biraz araştırdığınızda elde ettiğiniz sonuçlara sizler de çok şaşıracaksınız...

Konular
6
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 9 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
82.42₺
Çekimlerim
50
UFO ile karşılaşma hikayeleri binlerce yıldır devam ediyor. Ben dünya dışı varlıklara inanan birisiyim ancak şunu anlamıyorum bu Amerika her bir kaç yılda bir ortaya görüntüler atıyor işte bunlar tanımlanamayan cisimler bir eski pilot çıkıyor diyor ben gördüm Pentagon saklıyor arkadaş neden saklıyorsunuz hani ne gibi sorun yaşanabilir gelsinler bizle oturup konuşsunlar bizden daha ilkeller mi bizden daha mı gelismisler mi memleketleri nere dinleri ney köprü yol lazimmi valla gına geldi Ortadoğu dan soğuk savaştan ekonomiden az gündem değişsin

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol