En çok etkilendiğiniz korku filmini söyler misiniz?

En çok etkilendiğiniz korku filmini söyler misiniz?

12 311
Konular
3
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 9 Gün
NZ Yaş
34
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
27.84₺
Çekimlerim
0
Ticaret puanı: 0 / 0 / 0
büyü dabbe cinli filim ler varya cok etkilendim hatta korkudan filimlerin ismi bile aklıma gelmedi vallaha o derece yani hocam ne yapacan izleyecekmısın vallaha tavsiye etmem izlemenizi sonra etkisindee kalıyorsunuz benden size soylemesi izlemeyin sakınn haaahele yalnız filan izlemeyin benden size tavsıye hocamm ama tercihh yine sizin tabiiii............

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
59.04₺
Çekimlerim
0
Dappe filmi vardı okulda izlemiştim sinemada izlemiştim gerçekten de cin filimleri türkiyede nobel ödülü alır insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten anormal biri oluyor istemeden insan ben yaşadım ondan diyorum bu arada bir arkadaşımdan duymuştum cin filminde oynuyan oyuncular iyileşene kadar psikolojik destek görüyormuş kimileri yıllarca kimileri aylarca görüyormuş ta ki iyileşene kadar teşekkür ediyorum herkese bol kazançlar 🤗

Konular
3
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
NZ Yaş
33
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
75.68₺
Çekimlerim
0
Selam dostum nasilsin.ben sevdiyim korku filmleri zombilerdi zombi filimleri korkuducudu

Konular
2
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 4 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
Dappe filmi vardı okulda izlemiştim sinemada izlemiştim gerçekten de cin filimleri türkiyede nobel ödülü alır insanın psikolojisi bozuluyor gerçekten anormal biri oluyor istemeden insan ben yaşadım ondan diyorum bu arada bir arkadaşımdan duymuştum cin filminde oynuyan oyuncular iyileşene kadar psikolojik destek görüyormuş kimileri yıllarca kimileri aylarca görüyormuş ta ki iyileşene kadar teşekkür ediyorum herkese bol kazançlar 🤗
Korkuli filimdi dimi?

Konular
2
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 4 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
34.78₺
Çekimlerim
0
halka filminden sonra korku filmi izlemeyi bıraktım.
büyü dabbe cinli filim ler varya cok etkilendim hatta korkudan filimlerin ismi bile aklıma gelmedi vallaha o derece yani hocam ne yapacan izleyecekmısın vallaha tavsiye etmem izlemenizi sonra etkisindee kalıyorsunuz benden size soylemesi izlemeyin sakınn haaahele yalnız filan izlemeyin benden size tavsıye hocamm ama tercihh yine sizin tabiiii............
Korkulu film

Konular
19
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 5 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
50.24₺
Çekimlerim
0
yabancı filmdir kadaver filmini izlemeni tavsiye ederim çok korkunç ve çok güzel bir filim dir

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 2 Gün
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
8.04₺
Çekimlerim
0

Konular
0
NZ Yaşı
4 Yıl 8 Ay 3 Gün
NZ Yaş
41
Ticaret
0 / 0 / 0
NZR
35.54₺
Çekimlerim
0
Yerli yapım gerçek konu siccin izlemeni tavsiye ederim. Gece geç saatte karanlık dev ekranda ve ses sistemi iyi olsunki korkudan keyif alırsın. Ama tavsiyem kesinlikle tek izleme.

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir)

Anasayfa Giriş Yap Kayıt Ol