Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gündelik serimizde bugün, BMW'nin C-HB segmentinde yer alan F20 kasa 1 Serisi ile beraberiz. Ayrıca bu araç, serisinin ülkemizde en çok tutulan modeli 116d olması ile öne çıkıyor.
Hocam gazın litres 2,5 yada 3 TL iken km başına 50 kuruş yakıyordu. 3.0 m50b20 atmosferik motor vardı üzerinde, her günü farklı bir arıza zaten, sanayi ile ortak oluyorsun
Hocam gazın litres 2,5 yada 3 TL iken km başına 50 kuruş yakıyordu. 3.0 m50b20 atmosferik motor vardı üzerinde, her günü farklı bir arıza zaten, sanayi ile ortak oluyorsun
Bu seriye bayılıyorum. Hb olup bu kadar yola oturan araç ve iç hacmi olarak genişlik tatmin edici. Yakıtı zaten videoda denildiği gibi fabrika verisinde bile görebiliyoruz. Bu hb sadece kadınların favorisi değil erkekler içinde sevilen bir araç.
Oldum olası Bmw lere pek sempati duyamadım ama Kurtlar Vadisi’nden midir bilinmez efsane kasa 520d ler günümüz şartlardında f/p gibi duruyor. Birçok araca göre konforlu ve uygun fiyatlı. Tabi masraf çıkarmak konusunda pek de bir şey diyemeyeceğim…