Kendimde neyi değiştirmek isterim bilmem ama geçmişte yaptığım hataları ve kendime ayırmadığım o değerli vakitleri geri almak isterim. Henüz gencim ve Allah ömür verirse önümde uzun bir yol var fakat bu güne baktığımda biliyorum ki çok daha iyi yerlerde olabilirdim. Kendimi çok daha geliştire bilirdim ve bu günümle beraber geleceğime daha iyi yatırım yapabilirdim. Bu yorumu okuyan benim gibi genç arkadaşlarıma da tavsiyemdir ki, hiç bir şey, hiç kimse bizim vaktimizi boşa harcamamız kadar değerli değil. O vakitte kendimize yapacağımız bilgi yatırımı ilerde bize çok daha iyi şekillerde dönüş sağlar. Ben boşa geçen vakitlerim için o kadar pişmanım ki. Keşke o vakitleri çok daha iyi değerlendire bilseydim. İnsanlara hemen güvenmek ve samimi bir değer vermek gibi bir huyum var. Normalde baksanız iyi bir şey fakat ben o huyu kesinlikle değiştirmek isterdim. İnsanların beni kullandığı için değil, böyle bir şeye zaten izin vermem fakat insanlara verdiğim değer neticesinde onlardan bana değer vermelerini beklerken, onların bana değer vermediğini görmek... Gerçekte dünyadaki en kötü deneyimlerden biri olabilir. Sonra bir de onlar için harcanan boşa vakitler yok mu? Asıl onlara yanıyorum. İnsanların pek çoğu gelip geçici şeyler fakat boşa harcanan zamanlar tekrar gelmeyecek. İnsanların yaptıkları telafi edilebilir fakat boşa geçen zamanlar telafi edilemez. İnsanların bizi üzmesi gelip geçer fakat onlar için harcadığımız zaman geri gelmeyecek. Bu düşüncem bencilce gelmiş olabilir. Yani sanki sadece kendimi düşünüyormuşum gibi. Fakat kesinlikle öyle değil. Çünkü sizi düşünmeyen ve zamanınızı boşa harcayan insanları siz neden düşünesiniz ki? Benim zamanımı boşa alıp götüren insanları ben neden düşüneyim? Bana gerçekten değer veren insanlar için harcadığım her vakte değer orası ayrı konu. Hayatta ölmeye bile değecek insanlar vardır. Fakat gerçekten zaman insanlara bahşedilmiş en büyük hazine fakat bir o kadarda acımasız. Belki de o boşa harcadığım zamanları doğru değerlendire bilseydim şuan çok başka yerlerde olurdum. Biraz içimi döktüm bu yorumda artık. İyi geldi.